sanitair vervangen

Sanitair vervangen

Is uw sanitair verouderd of heeft u behoefte aan het vernieuwen van het design van de badkamer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen bij het vernieuwen en vervangen van sanitair in uw badkamer. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van de douchecabine, inloopdouche, ligbad, badkamerkranen of het leggen van sanitaire leidingen. Daarbij bezitten wij een groot netwerk waar u vrijblijvend offertes kunt aanvragen en vergelijken om de kosten te drukken. Daarbij doen onze specialisten het werk van begin tot eind. Onderstaand leest u meer over de mogelijkheden met betrekking tot het vervangen van het sanitair. Sanitaire evacutatie

Inloopdouche of douchecabine?

Bij uw badkamerrenovatie is de kans groot dat het vervangen van de douche ook door u wordt meegerekend. Weg met die ouderwetse douchebak en vervang het door een douchecabine of inloopdouche. Een douchecabine houdt, net als de douchebak, het water in de cabine zodat uw badkamer spatvrij is. Een nadeel van de douchecabine is dat er weinig ruimte kan zijn voor het openen van de deuren. Tegenwoordig is de inloopdouche erg populair door de moderne uitstraling die het geeft aan uw badkamer. Bovendien heeft een inloopdouche geen standaard afmeting waardoor de plaatsing gemakkelijker is dan bij een douchecabine. Via het contactformulier kunt u informatie opvragen voor het vernieuwen van een inloopdouche of douchecabine.

Gratis offertes vergelijken


sanitair vernieuwen

Lavabo vernieuwen

Wilt u uw lavabo vernieuwen? Wij helpen u graag bij het vervangen. Uit onderzoek blijkt dat een lavabo ongeveer 15 tot 20 jaar meegaat. Voor het vernieuwen van sanitair als een lavabo kunt u een aantal keuzes overwegen voor het duidelijk maken van uw wensen. De meeste huishoudens kunnen prima overweg met één lavabo. Daarentegen zijn er ook gezinnen die ’s ochtends staan te dringen in de badkamer voor het gebruik van de lavabo. Hiervoor kunt u overwegen om de wasbak te verbreden of het toevoegen van een tweede lavabo. Bij het nemen van een tweede lavabo moeten er sanitaire leidingen zoals een waterleiding worden gelegd.

Ligbad vervangen

Is uw ligbad beschadigd of heeft u behoefte aan een nieuw model? U wilt natuurlijk dat het ligbad comfortabel ligt en past bij het design van uw badkamer. Daarbij is het handig dat het ligbad is voorzien van antislip gebieden. Het voordeel bij het vervangen van een ligbad is dat er vaak geen breek- of hakwerk nodig is. Dit scheelt tijd en geld. Het leggen van sanitaire leidingen zoals een waterleiding vereist wel de nodige kennis. Als u deze kennis niet bezit kunt u beter een specialist inschakelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwe badkamerkranen

Toe aan een nieuwe badkamerkraan? Nieuwe badkamerkranen kunnen meer wooncomfort en -gemak bieden dan de oude modellen. Een populair model is de eenmengskraan. Wij helpen u bij het selecteren van de beste aanbieders van badkamerkranen voor bad, inloopdouche en lavabo. Merken die hierbij horen zijn Sphinx, Villeroy & Boch, Bosch en Plieger. Zij bieden kwalitatieve badkamerkranen die jarenlang meegaan. Tevens is het monteren van badkamerkranen over het algemeen makkelijk. Dit scheelt u kosten als u de rest van de badkamer ook nog wilt vernieuwen. Uw nieuwe badkamerkranen zijn een mooie toevoeging aan de rest van het sanitair.

Toiletpot vervangen

Bij het vervangen van het sanitair van uw badkamer hoort ook het vernieuwen van de toiletpot. Het installeren van de toiletpot kan een lastig karwei zijn en kost tijd. Wij helpen u bij het zoeken naar een geschikt bedrijf voor het uitzoeken en installeren van uw toiletpot. Daarbij wordt samen met u gekeken naar het comfort en de functionaliteit van de toiletpot. Tevens wordt er bij het vernieuwen van de toiletpot rekening gehouden met duurzaamheid aangezien de toiletpot veel water verbruikt binnenshuis. Met een zuinigere toilet ziet u op lange termijn het waterverbruik in huis dalen. Belangrijke keuzes die gemaakt worden tijdens de badkamerrenovatie.

sanitair toiletpot

Nieuwe badkamermeubels

Het vernieuwen van de badkamermeubels maakt het verschil bij de badkamerrenovatie. De badkamermeubels geven de badkamer een retro, eigentijds of modern uiterlijk. Daarbij kunt u het zo goedkoop maken als u zelf wilt. Het vernieuwen van badkamermeubels biedt een enorme diversiteit waarbij u kunt kiezen uit spiegelkasten, badkamerkasten en onderbouwkasten. Bovendien kunt u tegenwoordig uit bijna alle kleuren en stijlen een keuze maken. U kunt de badkamermeubels los van elkaar kopen of als een set die passend is bij het sanitair. Wij helpen u graag zodat u de juiste prijs-kwaliteitverhouding heeft die bij u past.

sanitair badkamermeubels

Waterleiding verleggen

Wilt u tijdens de badkamerrenovatie een compleet andere inrichting verwezenlijken? Dan kan het zijn dat u waterleidingen moet leggen. Indien u de nodige kennis bezit dan kunt u de waterleiding zelf leggen of verleggen. Mocht u het verleggen van sanitaire leidingen een ingewikkeld karwei vinden, dan bieden wij u de oplossing. Via het offerteformulier op onze website kunt u uw gegevens en de omschrijving van de opdracht invoeren. Wij sturen een aantal opties toe die u kunt vergelijken. Ons netwerk biedt waterleiding specialisten die de juiste vakkennis bezitten en beschikken over jarenlange ervaring.

Installeren van sanitair

Voor het installeren van sanitair hangt het erg van uw eigen keuze af of u sanitair compleet wilt vernieuwen of een paar onderdelen, zoals de douchecabine of inloopdouche, wilt vervangen. Zelf het sanitair vervangen of vernieuwen zal minder geld kosten dan het uitbesteden van de klus. Als u sanitair zelf wilt plaatsen is het van belang om de juiste kennis te bezitten zodat er problemen worden voorkomen. Mocht u het willen uitbesteden dan kunt u wel al voorbereidend werk verrichten, zoals het afsluiten van de hoofdkraan en het loskoppelen van sanitaire leidingen. Voor de rest van de werkzaamheden helpen wij u graag.

Besparen? Vergelijk gratis offertes!

Bent u van plan om uw sanitair te vervangen en wilt u hulp van een badkamerrenovatie expert? Allbath bezit een groot netwerk van badkamer experts. De offertes zijn gebaseerd op de omvang van het project en uw wensen voor sanitair en badkamermeubels. Door het vergelijken kunt u wel tot 35% besparen. Bij het vernieuwen van de badkamer is het belangrijk om rekening te houden met eventuele extra kosten die erbij komen kijken naast het totaalbedrag op de offerte. Bij het invullen van het offerteformulier krijgt u zo snel mogelijk een aantal offertes van experts uit de regio. Welke specialist u ook kiest, wij garanderen dat u altijd snel en vakkundig geholpen wordt.

sanitair badkamer